Viser resultater 1 til 2 av 2

Tråd: Får ikke skikkelig oljetrykk

      
  1. #1
    Medlem siden
    Aug 2016
    Meldinger
    8

    Får ikke skikkelig oljetrykk

    Hei!

    Har bygget en ny sr20det med smidd innmat, og får ikke oljetrykk over 1 bar.

    Jeg har skiftet oljepumpe, og det er fortsatt ingen forskjell.

    Har også prøvd og prime olje pumpen via adapter kittet til oljefilter.

    Skjønner ikke problemer, den nye oljepumpen var i god stand..

    Kan det være at det gamle oljefilteret har gått tett etter å lagt i 8mnd? Oljen har størknet eller blitt seig eller noe?

    Har kjøpt nytt filter, så kommer til og skifte det i løpet av helgen.

    Blokken og alle deler ble renset skikkelig før montering, så kan ikke være noe som er gått seg tett..

    Noen som har en ide?

    Takk for svar!

  2. #2
    Medlem siden
    Aug 2016
    Meldinger
    8
    Skiftet oljefilter uten noen nytte.. men fant ut jeg hadde en lekasje fra simmeringen til reimhjulet. Kan dette være årsaken? Var ikke svett rundt reimhjulet, det drypte en god del etter at jeg kjinnet.

Lignende tråder

  1. Svar: 12
    Siste melding: 15th May 2008, 23:25
  2. går ikke skikkelig når den får trykk.
    By S-T-I-A-N in forum S13
    Svar: 7
    Siste melding: 6th October 2007, 19:51
  3. Går ikke skikkelig fra 5500 rpm
    By gZer0 in forum S14
    Svar: 20
    Siste melding: 26th January 2007, 19:39
  4. VLSD som ikke sperrer skikkelig
    By Judin in forum S13
    Svar: 11
    Siste melding: 12th January 2007, 15:08
  5. Får ikke skikkelig trykk
    By Morten-G in forum S14
    Svar: 11
    Siste melding: 15th March 2006, 23:51

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •